Om oss

bild1

Hej och VÄLKOMMEN!

Fredriks maskin startades av mig, Fredrik Edholm år 2007.

Efter att fått ett erbjudande av Bispgårdens Mini schakt att köpa lös lastmaskinen med alla redskap så började funderingarna på starta eget. Efter ett långt övervägande så bestämde ja mig för att göra detta, många funderingar flög genom skallen, men å andra sidan får ja aldrig en sådan chans igen tänkte jag. Talade med min bank som var tveksam efter som de inte fans något avtal om garanterad inkomst, dom krävde en Borgonär och även den biten löste sig.

Nu i efterhand har vi etablerat oss lite mera på marknaden och kan erbjuda flera tjänster. Vi har fortfarande ingen “fast körning” Men vi har avtal med en hel del kunder om vinterskötsel även en hel del gräsklippning under sommarhalvåret. Samt att vi bistår med manskap på några ställen. Under åren vi varit verksamma har vi investerat i flera nya redskap, sopar, skopor ,plogar. vi har en uppsättning till varje maskin.
Det vi lever på är vår flexibilitet att alltid kunna finnas till hand till våra kunder.
Våra kunder är oftast återkommande år efter år, även en del nya kunder tillkommer.

Efter några år investerade vi i en buskröjarmaskin.

2011 vart vi erbjuden att köpte vi huset vi nu bor som är perfekt för verksamheten, innan var en liknande verksamhet på gården så mycket var redan anpassat.
2012 var det dags att införskaffa en ny lastmaskin efter som vårt uppdragsområde blev större och vi inte skulle klara det med 1 maskin.
2013 fick verkstaden sig ett lyft, 2 nya portar sattes in så vi får in båda lastmaskinerna samt 1 personbilsgarage med en liten smedja.

Vi är helt fristående och får ordna alla jobb på egen hand.
Vi hyr även ut oss som manskap som utgör en stor dela av verksamheten.
Vårat motto är att alltid lösa uppgifterna och göra kunderna nöjda och kan vi inte göra det själva så ser vi till att någon annan gör det, vi blir ofta tillfrågade att ordna med det ena och det  andra, transporter, grus, kranbilar mm, Lättsamhet för dig som kund.

Testa oss gärna!

Innehar F-skatt, registrerad hos bolagsverket,  ansvarsförsäkring.